Evelien Rommerts

Holie Foods


Holie Foods komt met een campagne waarmee ze mensen inspireert en aanmoedigt bij te dragen aan een positieve verandering voor onze planeet. De campagne zorgt voor awareness rondom klimaatverandering rondom klimaatverandering en triggerd mensen deel van de oplossing te worden.

 • Millennials zijn kritisch over bedrijven die goed doen voor milieu, klimaat, mens of dier. Tegenwoordig zijn veel bedrijven zich bewust van de negatieve impact die ze op het milieu hebben en proberen deze te verkleinen door bijvoorbeeld het planten van bomen. Millennials hebben het idee hier zelf geen baat bij te hebben omdat het in veel gevallen gaat om bomen die worden geplant in andere landen.

  Op basis van het beïnvloedingsprincipe wederkerigheid geven we de groene millennials letterlijk iets terug. Hiermee dragen ze zelf, namens Holie, bij aan het milieu en daarmee ook aan de positieve impact van Holie.

  Holie beloofd de lichtgroene millennial dat ze zelf een directe bijdrage kunnen leveren en maakt die bijdrage tastbaar.

 • Dat doen we met: My Holie Tree.

  De consument krijgt een eigen stukje grond met een boomzaadje die ze zelf kunnen planten. Op dit moment wordt 50% van de winst gedoneerd om bomen te planten. Met Holie Ground bewijzen wij deze belofte door de doelgroep zelf het boomplantproces te laten ervaren.

  Bij aankoop van een Holie product krijgt de klant een unieke code bij het afrekenen. Deze kan op de website van Holie worden ingevuld om een eigen Holie Tree aan te vragen. Maar hoe komt de klant in het bezit van hun eigen Holie Tree?

 • Dat doen we op woensdag 17 maart: World Tree Day. Dit is het perfecte moment voor het rondbrengen van Holie Trees, en dit gebeurt natuurlijk op een duurzame manier, namelijk met bakfietsen.Tot slot snappen we dat bomen erg groot kunnen worden, daarom is er altijd nog de mogelijkheid om jouw eigen geplante boom te plaatsen in het Holie Bos: het deel in Brabant waar Holie nu al bomen aan het planten is.

  Met My Holie Tree is het n├│g makkelijker om samen 1 miljoen bomen te planten voor 2030. Zo worden de klanten daadwerkelijk part of our solution, met hun eigen Holie Tree.